Interieur

Creativiteit

Creativiteit vraagt om loslaten van het bekende. En met het openen van mijn eigen kliniek kon ik eindelijk mijn eigen visie volgen. Mijn eigen visie op de medisch cosmetische zorg, mijn eigen visie op schoonheid en mijn eigen visie op het interieur!

โ€œSome people look for a beautiful place, others make a place beautifulโ€

Logo

Mijn creatieve pad begon met het ontwerpen van een eigen logo. Urenlang heb ik lopen schetsen op een kladblok. Deze schetsen zijn uiteindelijk omgezet door een grafisch vormgever tot een professioneel logo, welke helemaal eigen aanvoelt. Hetzelfde geldt voor de skyline die je kunt terugvinden onderaan de pagina. Wist je dat ik mijn eigen kliniek in de skyline heb laten terugkomen? En dat het bootje ook echt voor de deur ligt aangemeerd? Ook de molen en het scheepvaartmuseum staan om de hoek.

Interior design

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met interior design. Ik heb dan ook het interieur van mijn eigen kliniek mogen ontwerpen en inrichten. Met het openen van Skin and the City kon ik van mijn werk mijn thuis maken.
De authentieke deuren en raampjes komen uit een oude riad uit Marrakech en de barkrukken bij de balie waren opknappers van marktplaats. De foto van mijn opa is geschoten door fotograaf Marie Broeckman, in de wachtkamer van mijn eigen kliniek. Zijn karakteristieke gezicht kun je niet missen bij binnenkomst. Het tafeltje in de behandelkamer komt ook van marktplaats en is ook door mij (ok, en ook door mijn man) opgeknapt.
Door iets authentieks te combineren met iets moderns (de stoelen van Zuiver) ontstaat er Vintage met een frisse look.
Het zijn allemaal spullen met een eigen verhaal, hun eigen achtergrond en hun eigen beauty.

Jouw eigen beauty zichtbaar maken!

In mijn werk als arts luister ik ook naar jouw verhaal. Ik wil jou niet veranderen. Jij bent een eigen persoon met een eigen verhaal. Ik haal de beauty die al in jou zit naar boven. Vintage met een frisse look!
Het was een hele uitdaging om alle kleuren in de kliniek met elkaar te matchen, maar het resultaat is een rustgevend kleurenpallet geworden. Ook het design van de website heb ik zelf ontworpen. Van de kleuren tot aan de knoppen en veel foto’s uit eigen hand (en een beetje van Marie Broeckman ;-)).ย Ik stop dezelfde passie en precisie waarmee ik mijn kliniek en website heb ontworpen ook in jouw gezicht!

We're social

join us on Instagram