Dokter Visscher

Meet your doctor

Mijn naam is Kajal Visscher en ik ben werkzaam als cosmetisch arts KNMG/fleboloog. “My syringe is my magic tool” en ik schijn tijdens het behandelen van alles over mijn leven te vertellen. Mijn kliniek heet niet voor niets Skin and the City. Mijn roots liggen in Suriname, maar ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Ik leerde “The City” pas echt goed kennen toen ik mijn man Pepijn ontmoette tijdens onze studie Geneeskunde. Hij sleurde mij overal mee naartoe op de fiets en zo maakten wij onze eigen doktersroman. Tegenwoordig maken wij de stad Amsterdam onveilig met onze bakfiets en 2 kinderen (Torben & Fay). Pak je allerhipste kopje koffie erbij en lees gezellig mee op mijn website !

Natuurlijke resultaten
Eerlijk Advies
Cosmetisch arts KNMG
Veilig

Dokter Visscher studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Haar eerste baan als arts begon bij de afdeling Dermatologie. Via de Dermatologie kwam zij in aanraking met de Flebologie en specialiseerde zij zich tot fleboloog (specialist in spataderbehandelingen). Sinds 2013 houdt zij zich ook bezig met cosmetische behandelingen. Zij volgt hiervoor jaarlijks vele trainingen en cursussen, is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en cosmetisch arts KNMG. Een cosmetisch arts KNMG is aantoonbaar bekwaam in medische en cosmetische behandelingen en gecertificeerd.

Dokter Visscher is werkzaam (geweest) bij verschillende toonaangevende klinieken (de Velthuiskliniek, Esthetisch centrum Jan van Goyen, Bey Clinics) en is super trots dat zij in 2021 haar eigen kliniek Skin and the City mocht openen. Dokter Visscher is BIG-geregistreerd (19913271601) en een zeer ervaren arts.

Bekijk haar status in het BIG-register

Skin and the city
“For a natural metropolitan look”

Dokter Visscher bespreekt graag samen met u uw wensen en stelt aan de hand daarvan een eerlijk en realistisch behandelplan op. Het behandelplan kan variëren van het gegeven van een kleine touch-up tot een full face behandeling. In handen van de juiste arts kun je er heel natuurlijk uit blijven zien en jezelf toch heel erg “uptown” voelen. Niemand hoeft het te zien of weten als jij dat niet wilt.

We're social

join us on Instagram