Onze filosofie

Onze filosofie

Wij zijn niet op zoek naar de perfecte mens en de perfecte schoonheid. In onze ogen bestaat perfectie namelijk niet. Alle imperfecties omarmen zou het mooiste zijn, maar ook dat is niet altijd realistisch. Er bestaat een gezonde middenweg en aan ons de taak om die samen met jou te vinden!
Onrealistische doelen nastreven “ik wil op Kylie Jenner lijken” past niet binnen onze visie. Botox en filler behandelingen zijn ‘voor de leuk’.

Wij zien het liefst dat jij jezelf blijft, maar dan net wat frisser, jeugdiger, aantrekkelijker of uitgeruster.

In mijn kliniek staat een mooie zwart-wit foto van mijn opa. Wat is hij prachtig en karakteristiek oud geworden. Ik hou van elke rimpel op zijn gezicht. Deze foto is het eerste wat klanten zien als zij binnenkomen in de behandelkamer. Het helpt mij (en mijn klanten hopelijk ook) eraan herinneren dat we niet door moeten slaan.

 

Rimpels kunnen karakteristiek, eigen en prachtig zijn.

Soms kunnen rimpels helaas een onjuiste uitstraling geven. Het lijkt of je ontevreden of ongelukkig bent terwijl dit niet zo is. Wij kunnen dan met kleine veilige behandelingen ervoor zorgen dat je uiterlijk meer past bij hoe jij je voelt van binnen. Botox gebruiken we om de lijntjes wat te verzachten, fillers om volumeverlies te corrigeren en skinboosters en peelings om de huid een oppepper te geven. In handen van de juiste arts kun je er heel natuurlijk uit blijven zien en jezelf toch heel erg “uptown” voelen. Niemand hoeft het te zien of weten als jij dat niet wilt.
Wij nemen de tijd voor onze klanten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Wij zijn geen prijsvechter en bieden niet alle behandelingen aan die er te vinden zijn op het gebied van cosmetiek. Wij werken met een kleine selectie producten waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen is. Wij maken een passend plan en doen niet aan een ‘one size fits all’ om behandelingen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Wij nemen je in gedachten mee naar Marrakech, geven je een beleving, geven goede nazorg, beschermen jou tegen overbehandelen en staan voor je klaar bij vragen en klachten. Wij willen tevreden en gelukkige klanten.

Botox en filler behandelingen zijn helaas niet voor iedereen een oplossing. Wij verwijzen jou in dat geval graag naar een plastisch chirurg waar wij goede ervaring mee hebben. Ben jij zo ontevreden over jouw uiterlijk dat jij je eigen schoonheid niet meer kunt zien, dan is het beter om met iemand te praten die jou leert om weer van jezelf te houden. Een behandeling met botox en fillers gaat jou dan niet gelukkig kunnen maken.

“A natural metropolitan look”

Wij geven eerlijke antwoorden, eerlijke adviezen en eerlijke behandelingen.