Werkwijze

welkom!

Wat leuk dat je een behandeling overweegt bij Skin and the City. Wellicht vind je het spannend, omdat je bang bent voor een onnatuurlijk resultaat. Wij zien het liefst dat jij jezelf blijft, maar dan net wat frisser, jeugdiger, aantrekkelijker of uitgeruster.

Skin and the City for “a natural metropolitan look”.

In handen van de juiste arts kun je er namelijk heel natuurlijk uit blijven zien en jezelf toch heel erg “uptown” voelen.
Niemand hoeft het te zien of weten als jij dat niet wilt.

samen maken wij een behandelplan

Voordat het consult begint vragen wij jou om een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijsten helpen ons om een behandelplan op maat te maken. Het is belangrijk om jouw gezondheid in kaart te brengen, zodat wij weten of jij geschikt bent voor een behandeling. Ben je jonger dan 18 jaar, dan is het helaas niet mogelijk om een consult in te boeken. Bij twijfel over de leeftijd vragen wij jou om een ID te overhandigen. 

Gratis consult

Een goed consult begint bij een goed gesprek. De eerste indruk is van groot belang voor het verdere verloop van het contact. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke redenen om een consult in te boeken. Wij bespreken jouw wensen en maken dan een behandelplan op maat. “A natural metropolitan look” blijft hierbij ons uitgangspunt. Soms adviseren wij om voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat de behandelingen te verdelen over een langere periode. Soms kan het behandelplan anders zijn dan je in gedachten had. Als onze filosofie bij jou past, dan vinden wij eigenlijk altijd een plan waar wij ons samen prettig bij voelen! Aan de hand van het behandelplan worden de kosten en alternatieven besproken. Nadat alle informatie besproken is, teken je een behandelovereenkomst. Hierin staat informatie over de behandeling als ook informatie over eventuele bijwerkingen/complicaties.

het nemen van foto’s

Voordat de behandeling begint maken wij foto’s. Het liefst hebben wij dat je geen make-up op doet voor de behandeling, of alleen een lichte make-up. Wel moet de make-up verwijderd worden voor het maken van de foto’s. Het maken van foto’s is verplicht en deze worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Het resultaat van de behandeling kan op deze manier goed vervolgd worden. Mochten wij voor- en na-foto’s van jou willen gebruiken op social media, dan kan dit alleen als jij hier expliciet toestemming voor geeft.

De behandeling

Een behandeling met injectables kan variëren van 15 tot 45 minuten. Meestal worden Botox en fillers met een dun naaldje geïnjecteerd. Soms gebruiken wij een canule (een stompe naald) om de kans op blauwe plekken/complicaties te verminderen. Over het algemeen worden de behandelingen niet als pijnlijk ervaren. Wil jij graag een tandartsverdoving of een verdovende creme, bespreek dit dan vooraf met de arts. De geïnjecteerde gebieden worden na de behandeling vaak nog gemasseerd voor een mooie weefsel integratie van de filler.

resultaat beoordelen

Twee tot 4 weken na de behandeling gaan wij tijdens een controle afspraak het resultaat beoordelen. Er worden ook na-foto’s gemaakt.

Did you get that natural metropolitan look?

Let us know!
#naturalmetropolitanlook
#skinandthecity