Restylane Vital Skinbooster

Wat is Restylane Vital?

Here we Glow! Spoil your skin met Restylane Vital.
Restylane Vital is de dunste filler van de Restylane range en een zeer krachtig waterbommetje die tegelijkertijd ook stevigheid kan geven. Het is gemaakt van gestabiliseerd hyaluronzuur. Je huid krijgt van binnenuit een boost. De microdruppeltjes hyaluronzuur die vlak onder het huidoppervlak worden ingespoten trekken water aan en zorgen voor een langdurige diepe hydratatie.
Je krijgt een frisse en stralende look met een verbetering van de huidkwaliteit.

Prijs

Vanaf €325


Behandeltijd

30 min


Meteen resultaat


Duur

12 maanden

Oorzaken huidveroudering?
Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen en elastine af. De huid verliest hierdoor haar elasticiteit en veerkracht. De huidstructuur verandert, waardoor er fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden. Blootstelling aan de zon en roken versnellen het verouderingsproces. Deze gewoontes versnellen namelijk de afname van collageen. Maar ook genetica, hormonale veranderingen (bijvoorbeeld de overgang) en een medische aandoening (immuunstoornis, huidproblemen) kunnen bijdragen aan het ouderdomsproces. Nee, we kunnen het verouderingsproces niet stoppen, maar we kunnen het proces wel vertragen door op tijd te beginnen met een skinbooster behandeling.
Welke behandelgebieden?
Restylane Vital wordt vooral gebruikt voor oppervlakkige behandelingen, zoals voor de handen, voor oppervlakkige lijntjes in het gezicht, de lippen, de hals en voor de decolleté. Ook acné littekens of tekenen van zonbeschadiging kunnen hiermee behandeld worden.
Voor wie?
Restylane skinboosters kunnen breed ingezet worden en is geschikt voor jong en oud. Het kan ingezet worden bij mensen die last hebben van een droge huid, een huid waar er fijne lijntjes ontstaan en voor de verbetering van acné littekens. Restylane Vital kan ook ingezet worden als er subtiel volume gewenst is (bijvoorbeeld in de handen en lippen) en zorgt dan ook meteen voor een betere hydratatie in deze gebieden.
De behandeling
De behandeling met Restylane Vital kan op verschillende manieren plaatsvinden. Wanneer Restylane Vital wordt ingezet om oppervlakkige lijntjes (hals, gezicht, decolleté) te verbeteren, volgt er een serie van zeer fijne injecties met een dun naaldje in het gebied van de lijntjes en plooien. Soms gebruiken wij een canule (een stompe naald) om de kans op blauwe plekken/complicaties te verminderen. Het is prettig om een half uur voor de behandeling aanwezig te zijn voor het aanbrengen van een verdovende creme. Wanneer de handen worden geïnjecteerd middels een naald of canule is er geen verdovende creme nodig. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak 2 behandelingen nodig (met 4 weken ertussen). De geïnjecteerde gebieden worden na de behandeling soms nog gemasseerd voor een mooie weefselintegratie.
Na de behandeling
Het is normaal dat het gebied wat net behandeld is wat roodheid, zwelling, blauwe plekjes of lichte asymmetrie vertoont. Dit zal weer wegtrekken. De geïnjecteerde gebieden worden na de behandeling gemasseerd voor een mooie weefselintegratie van de filler. Je mag 24 uur niet sporten (bij veel zwelling en blauwe plekken is het advies hier enkele dagen aan vast te plakken) en 1-2 weken niet naar de sauna. Vier uur na de behandeling zou je weer make-up kunnen gebruiken, maar wij adviseren meestal op de de dag van de behandeling geen make-up aan te brengen vanwege infectiegevaar. Je kunt gerust douchen en je gezicht reinigen. Zonnebaden raden wij af in het geval van een blauwe plek. In de eerste twee weken mag je geen (intensieve) gezichtsbehandeling ondergaan, zoals laser, peeling, scrubben of een bindweefselmassage. Ook adviseren wij het gebied niet zelf te masseren op de dag van de behandeling en niet teveel aan te raken.
Het effect
Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling minimaal 2x te herhalen met een maand ertussen. Na deze eerste behandelingen wordt meestal om de 6 maanden een onderhoudsbehandeling aanbevolen om de resultaten te behouden.
Er is na de eerste behandeling vaak al een verbetering merkbaar. Het volledige effect zal pas zichtbaar zijn na de laatste sessie. Here we Glow!
Prijzen - Skinvestment

Het eerste injectable consult is altijd gratis.

Restylane Vital 1ml: €325
Restylane Vital (handen) 2,0 ml: €575
Restylane Vital kuur (3x): €775

Wij bespreken samen met u uw wensen en maken een behandeling op maat. U kunt hier een uitgebreide hier vinden.

Waarom Skin and the City?

Wij nemen de tijd voor onze klanten en streven naar natuurlijke resultaten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Dokter Visscher is cosmetisch arts KNMG, BIG geregistreerd (19913271601), lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en heeft al vele jaren ervaring op het gebied van Injectables. Een cosmetisch arts KNMG is aantoonbaar bekwaam in medische en cosmetische behandelingen en gecertificeerd. Dokter Visscher is werkzaam geweest bij verschillende toonaangevende klinieken (de Velthuiskliniek, Esthetisch centrum Jan van Goyen, Bergman Clinics) en is super trots dat zij in 2021 haar eigen kliniek Skin and the City mocht openen. Wij geven eerlijke antwoorden, eerlijke adviezen en eerlijke behandelingen. “A natural metropolitan look” Dat is waar Skin and the City voor staat.

Afspraak maken

Wil je graag meer informatie? Heb je een vraag? Of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Het inboeken van een afspraak gaat het makkelijkst via onze online tool.
Liever mailen of bellen? Neem een kijkje op onze contactpagina.

Before and after

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met een Restylane Skinbooster pijn?

Restylane Vital wordt meestal met een dun naaldje geïnjecteerd. Soms gebruiken wij een canule (een stompe naald) om de kans op blauwe plekken/complicaties te verminderen. Wij gebruiken dunne naaldjes, waardoor eventuele pijn tot een minimum wordt beperkt. Een prik is uiteraard wel voelbaar, dus mocht je er tegenop zien dan is het mogelijk om eerder te komen en een verdovende crème te gebruiken. Wanneer de handen worden geïnjecteerd middels een naald of canule is er geen verdovende creme nodig.

Zijn er bijwerkingen/complicaties bekend bij een Restylane skinbooster behandeling?

Het is normaal dat het gebied wat net behandeld is wat roodheid/zwelling vertoont. Dit trekt binnen enkele dagen weer weg. Soms kunnen er door de vele micro-injecties blauwe plekjes ontstaan. Deze trekken binnen enkele dagen weer weg. Zoals bij elke medische behandeling zijn er wel risico’s waar je rekening mee moet houden. De meest voorkomende problemen zijn niet ernstig en gemakkelijk te corrigeren. In zeer zeldzame gevallen kan er sprake zijn van een allergische reactie of infectie (minder dan 0.1%). Ook kan in zeer uitzonderlijke gevallen een filler de doorstroming van een bloedvat belemmeren. In handen van een ervaren cosmetisch arts KNMG komen complicaties gelukkig zelden voor. Hyaluronzuur fillers kunnen ook weer opgelost worden. Neem bij zorgen altijd contact met de arts op.

Is het resultaat blijvend?

Restylane Vital is gemaakt van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt vanzelf weer door het lichaam afgebroken. Om het gewenste effect te behouden zal de behandeling herhaald moeten worden.

Kan ik Restylane Vital weer laten oplossen?

Wij gebruiken tijdelijke hyaluronzuur fillers en deze zijn oplosbaar met het medicijn Hyaluronidase.

Zie ik er nep uit na een behandeling?

Skin and the City staat voor “a natural metropolitan look”. In handen van de juiste arts kun je er namelijk heel natuurlijk uit blijven zien met fillers en jezelf toch heel erg “uptown” voelen. Niemand hoeft het te zien of weten als jij dat niet wilt. Wij maken een behandelplan op maat en kunnen jou met fillers op een hele natuurlijke en subtiele manier behandelen.

Hoe oud moet ik zijn voordat ik behandeld mag worden?

Cliënten moeten minimaal 18 jaar zijn voor ze een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak mogen laten uitvoeren. Dit staat in de richtlijnen opgesteld door de beroepsorganisaties voor cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. In Nederland is het wettelijk verplicht dat u zich identificeert tegenover uw zorgverlener. Deze regel geldt ook voor cosmetische klinieken waar een behandeling door een arts wordt uitgevoerd. Dit heet de ‘identificatieplicht in de zorg’. Neem daarom een geldig ID mee (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) naar de afspraak.

Mag ik fillers als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
Helaas voeren wij geen behandelingen uit wanneer je (mogelijk) zwanger bent. Gelukkig zorgt een zwangerschap vaak voor een mooie natuurlijke glow. Je hebt ons helemaal niet nodig. Mis jij je injectables toch heel erg, dan staan wij weer voor je klaar als de zwangerschap en borstvoedingsperiode er weer op zit!
Kan ik de kans op blauwe plekken verminderen voordat ik een behandeling onderga?

Wij adviseren jou om een paar dagen voor jouw behandeling geen bloedverdunners (zoals aspirine) of pijnstillers (zoals Ibuprofen) te nemen (tenzij je die moet nemen voor een chronische medische aandoening!). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie. Ook voedingssupplementen zoals visolie en vitamine E werken bloedverdunnend. Neem deze middelen liever niet in als je binnenkort een injectable behandeling ondergaat. Wereldwijd wordt er binnen de cosmetische geneeskunde geadviseerd om het homeopathische middel Arnica te slikken voorafgaand aan een behandeling. Er zijn geen wetenschappelijke bewijzen dat het slikken van Arnica helpt om blauwe plekken te verminderen, maar baat het niet, dan schaadt het niet. Veel patiënten voelen zich er prettig bij.

Ik heb een permanente filler in mijn gezicht, mag ik nog behandeld worden?

Bij Skin and the City behandelen wij bij voorkeur geen patiënten met een permanente filler in het gezicht om onnodig risico te vermijden.

Ik heb bij verschillende klinieken een filler behandeling gehad. Is dit een probleem?
Wij streven bij Skin and the City naar natuurlijke resultaten. Indien u eerder behandelingen heeft gehad en de filler is op de juiste en correcte manier geïnjecteerd, dan is dit geen probleem. Is de filler niet correct geplaatst, dan kunnen wij samen overleggen de filler op te lossen alvorens een nieuwe behandeling in te plannen. Op het moment dat je ervoor kiest om de filler niet op te lossen bij een incorrect geplaatste filler, dan behouden wij het recht om jou niet te behandelen. Vanuit onze filosofie gaat onze voorkeur ernaar uit om een langdurige relatie op te bouwen, waarbij 1 kliniek het overzicht houdt. Steeds wisselen van kliniek of behandelaar draagt niet bij aan een duurzame relatie en het wordt dan ook steeds lastiger om natuurlijke resultaten na te streven.
Kan ik betalen met een creditcard?
Vanwege de hoge transactiekosten accepteren wij geen betalingen per creditcard.
Mag ik mijn kinderen meenemen naar de afspraak?
Helaas is het niet toegestaan om kinderen mee te nemen naar de kliniek. Wij vinden het belangrijk dat onze medisch cosmetische behandelingen in rust verlopen, zowel voor de dokter als voor jou als cliënt. Wij kunnen hier helaas geen uitzonderingen op maken.
Hebben jullie wel eens een kortingsactie?

Wij bieden in de kliniek 2 soorten korting aan. Een welkomstkorting van 15% en een “Bring a friend” korting. Verder bieden wij nooit kortingen aan op behandelingen. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en natuurlijke resultaten. In onze filosofie past stunten met prijzen hier niet bij. Er zijn verder hele duidelijke regels omtrent reclame en kortingen voor medisch cosmetische behandelingen. Het is verboden om 1) enige vorm van tijdsdruk op te nemen of te suggereren (er mag geen datum vermeld worden tot wanneer een korting geldig is). Geen Christmas deals die tot eind december lopen bijvoorbeeld 2) promotionele acties te houden waarbij een verplichting tot aankoop of behandeling geldt. Als lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en als cosmetisch arts KNMG zijnde houden wij ons aan deze regels. Mocht je toch zo een kortingsactie tegenkomen bij een andere kliniek, dan kun je hier een melding van maken via de website www.reclamecode.nl

Ik moet wegens omstandigheden mijn afspraak last minute annuleren, wat nu?
Wanneer je een afspraak bij ons maakt, dan reserveren wij tijd voor jou. Indien je de afspraak niet na kunt komen, dan dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Wij hebben er alle begrip voor dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor je een afspraak last minute moet annuleren. De eerste keer dat dit gebeurd nemen wij de kosten die dit met zich meebrengt voor onze rekening. Gebeurd dit helaas voor een tweede keer, dan zullen wij €50 euro in rekening brengen voor een gemist consult, €75 euro voor een Botox afspraak en €100 euro voor een filler/spataderbehandeling. Wij hopen dat jij daar ook begrip voor hebt.
Ik ben niet tevreden met het resultaat? Wat moet ik doen?
Wij streven naar tevreden klanten en doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te behandelen. Wij vinden het erg jammer als je niet tevreden bent en het is belangrijk voor ons en voor jezelf om dit bespreekbaar te maken. Wij kunnen dan op zoek naar een passende oplossing. Zorg ervoor dat je een controle afspraak maakt binnen 6 weken na de behandeling. Het is anders niet altijd mogelijk jou goed te helpen. Tijdens het eerste consult wordt er een behandelplan opgesteld en wordt er een inschatting gemaakt van de kosten en hoeveelheid materialen. Het beoogde effect van een behandeling is een verbetering van rimpels, gezichts- of lichaamscontouren. Ondanks het vooruitzicht op goede resultaten, kunnen er geen garanties worden gegeven op een optimaal resultaat. Mocht je na de behandeling vinden dat er meer verbetering nodig is, dan kan de behandeling worden uitgebreid of aangepast. Voor uitbreiding van de behandeling worden de tarieven op onze prijslijst aangehouden. Een enkele keer kan het voorkomen dat er sprake is van een onregelmatigheid of asymmetrie. Dit kan van een aantal factoren afhankelijk zijn. Zo kan de filler niet optimaal geplaatst zijn, kan er sprake zijn van migratie van de filler, kan een filler die door een andere kliniek geplaatst is problemen geven en soms werkt jou eigen anatomie niet mee voor een perfecte symmetrie. De arts zal het behandelde gebied beoordelen en een behandelplan maken. Of, en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is en de oorzaak die de correctie noodzakelijk maakt. Wij blijven altijd streven naar mooie, natuurlijke resultaten en tevreden klanten.