Before and after

Een uitgeruste blik na een borrel!

Je hebt een leuke babbel, hippe vrienden, de ene buurtborrel na de ander, het leukste kind ter wereld en toch…die uitgeruste blik zou ook wel fijn zijn.
Daar hebben wij de liquid facelift voor. In haar geval hebben we 8ml gebruikt.
Dit is gebruikt voor verschillende indicaties, o.a: de slapen, jukbeenderen, kaaklijn, kin.
De wallen hebben wij niet direct behandeld met fillers, maar middels de Moonlift-treatment. Bij de Moon-lift treatment behandelen we in eerste instantie het gebied wat rond de ogen zit. Als je een denkbeeldig maantje tekent op het gezicht, dan geeft dit precies de regio aan die wij eerst behandelen (slapen, jukbeenderen, wangen).
We hadden even een flinke lift nodig, want haar gezicht oogde wat zwaar aan de onderzijde. Door het volume weer op de juiste plekken te spuiten kwam er een uitgeruste blik tevoorschijn.
Nu zijn al die burenborrels van de avond ervoor net wat lastiger af te lezen.

De kracht van een combinatiebehandeling met skinboosters

Deze moeder van 46 jaar vond dat haar gezicht niet uitstraalde hoe ze zich voelde. Ze vond haar blik verdrietig/zorgelijk en oud. Ik zag meteen mogelijkheden om dit probleem aan te pakken, maar dat gaat niet altijd in 1x. Samen met haar heb ik een plan gemaakt van verschillende behandelingen. Botox (frons en kraaienpootjes), skinboosters, fillers (liquid facelift) en een strak regime met Skinceuticals huidproducten. In het voorhoofd zit geen Botox. Dit is het resultaat na behandelingen met skinboosters in het voorhoofd!
Onbegrijpelijk dat dit fantastische resultaat niemand is opgevallen hè?? Oh ja, uitgerust van vakantie zeker.

Verzorgen, vertrouwen, investeren

Investeren in jezelf kan op vele manieren. Deze vrouw wilde graag investeren in een minder vermoeide uitstraling. Ik ben altijd super eerlijk en gaf aan dat er sprake was van behoorlijk wat volumeverlies, maar dat we echt wel resultaten zouden kunnen behalen. Misschien niet in 1x. Het vraagt een investering en een commitment. Ze twijfelde niet, ze vertrouwde mij. Ze had een diepe frons die er in rust ook in stond. Die frons moest even helemaal bevroren worden zodat de huid snel kon herstellen. Soms betekent dit tijdelijk (!!) een net te strakke botox. Je kunt echt wel weer boos kijken straks (niemand wil dat alleen meer). Afijn, het resultaat na de eerste behandeling was mooi, maar niet denderend. She didn’t mind. Ze vertrouwde mij. Daarna volgden nog wat behandelingen. Niet de foto in rust is leuk om te laten zien, maar juist de booskijk foto.
Het kostte even tijd, maar je werd beloond. Verzorgen, vertrouwen, investeren. En ik kreeg toestemming om dit te mogen delen terwijl bijna niemand weet dat je injectables hebt gehad. Het is voor jou geen geheim, je schreeuwt het gewoon niet van de daken. En niemand verdenkt jou van Botox en fillers.

Keeping up with Jet

Ja hoor, we hebben weer een prachtige before and after foto! Super trots op het resultaat. Jet is namelijk niet zomaar iemand. Jet is de moeder van 1 van de beste vriendjes van mijn zoontje. Ja, dat geeft extra pressure kan ik je vertellen.
Jet is het soort moeder die alles tegelijk kan. En werken én 100x per week sporten én 3 kids halen en brengen van sport én liefdevol blijven. Al dat sporten is fantastisch voor haar lichaam (haar billen zijn echt van staal en jaloersmakend), maar minder voor haar gezicht. Het gaat vaak gepaard met veel volumeverlies.
What did we do? Een aantal keer een liquid facelift (de slapen, jukbeenderen, de wangen, de mondhoeken, de neus-lippenplooi, kin), Botox, klein beetje lipfiller. Alles verspreid over een langere periode! Toch leuk dat niemand dan ziet dat je zo verandert bent! Behalve dan de laatste keer bij de kinfiller. Toen was je mega blauw. Oeps haha, hoort erbij.
Het was best lastig een Before foto van Jet te maken (nerveus, durfde amper in de camera te kijken), bij de After foto zie je hoeveel zelfverzekerder ze durft te staan. Yeah, that’s that Skin and the City vibe you got there.
Dokter Visscher-Surajbali heeft de beschermde titel cosmetisch arts KNMG/fleboloog en is BIG geregistreerd (19913271601).

It's not a stroke, it's a liquid facelift

Dit noem ik een RDF (resting diva face). Nu is haar RDF grotendeels mijn schuld, want ik wil dat mensen bloedserieus kijken als ik een foto maak. Haar wens: een touch-up op een zo natuurlijk mogelijke wijze.
Benodigdheden: Restylane Volyme (slapen), Restylane Defyne (jukbeenderen), Restylane Classic (jukbeen, mondhoekjes, wenkbrauw). Totaal 4ml.
Ik had eerst 1 zijde van het gezicht behandeld om goed te laten zien wat fillers kunnen doen, mits strategisch geplaatst. Het verschil kon haast niet duidelijker zijn. De ene kant is “gelift” en de andere zijde “hangt”. Het ultieme voorbeeld om te laten zien wat je met fillers kunt bereiken, want zelfs “de leek” ziet het verschil. Behandel je beide kanten, dan zie je haast niet meer dat er iets gebeurd is en vraag je je af of ze überhaupt wel behandeld is.
De na-foto is enkele weken na de “liquid-facelift” behandeling genomen. Haar slapen zijn minder ingevallen, wat resulteert in een minder vermoeid/voller gezicht, ze heeft een frissere oogopslag en de neuslippenplooi is minder diep (indirect behandeld en niet eens direct behandeld!).
Oké, nu ik niet meer “in charge” ben, mag je weer lachen!

Een liquid facelift met 67 jaar. Bij dokter Visscher een goed idee!

Deze mevrouw is 67 jaar en staat vol in het leven. Zij geeft muziekles aan o.a peuters en hun ouders. Ik denk dat dit de geest jong houdt. Of ik haar uiterlijk wat meer kon matchen met haar spirit? Graag! Ik hou van het behandelen van “oudere” dames. Ze zijn gezellig en realistisch. Het resultaat is wat onvoorspelbaar, dat wel. Zeker als iemand nog nooit een behandeling heeft gehad. Van tevoren bespreek ik dit eerlijk. Er zal veel filler nodig zijn (meerdere sessies) en genoeg is genoeg. Ik behandel niet door tot het gezicht helemaal strak staat. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen zij binnenkwam voor haar controle afspraak (na-foto: 4 weken na de laatste behandeling). Die strakke kaaklijn is echt amazing voor iemand van 67. Dat krijg ik niet eens altijd voor elkaar bij iemand van 40. Elk lijf is anders. Er heerst nog altijd een taboe op fillers in “bepaalde kringen” en een verkeerd beeld van de mogelijkheden. Dit laat toch zien dat het natuurlijk kan?!

Een ander advies dan je zelf dacht!

Oh oh oh Sandra. Had ik je bijna weggestuurd de eerste keer. Je had namelijk maar 1 specifieke vraag: of ik wat aan jouw wallen zou kunnen doen. Filler in de traangootjes spuiten vond ik geen goed idee en een bezoekje naar de plastisch chirurg zag jij niet zitten. De rest van je gezicht, daar zat je eigenlijk niet mee. Ik zag genoeg mogelijkheden om met fillers en Botox aan de slag te gaan, maar als ze verder blij is met haar gezicht, dan ga ik haar verder niet lastig vallen met mijn mogelijkheden. Ik gaf heel voorzichtig aan dat ik wel veel kon, maar alleen niet waar zij precies voor kwam. Ze gaf mij ruimte om toch wat meer te vertellen.
Ik ben heel eerlijk en beloof nooit gouden bergen. Er was sprake van veel volumeverlies. Iets wat ik in 1 afspraak nooit zou kunnen oplossen. Toch was ik ervan overtuigd dat ze er met een liquid facelift veel frisser uit kon gaan zien. Nou let’s do it zei Sandra. Toen ze op controle kwam was ik sprakeloos. Het was nog veel beter dan we beiden hadden gehoopt. Behalve mascara heeft zij geen make-up op op de after foto. Kijk die huid ook opleven na een beetje hyaluronzuur.
Het is moge duidelijk zijn. Met meer behandelingen zal het steeds beter worden. Maar nooit dingen beloven die je niet waar kunt maken. Wij gaan hopelijk een langdurige “relatie” met elkaar aan, waarbij ik de regie hou. Het is zo makkelijk om door te slaan als je ontdekt wat voor moois je met filler kunt doen. Skin and the City probeert het altijd natuurlijk te houden. Zelfs na een aantal behandelingen!

Ik wil graag mijzelf blijven, maar dan frisser!

“Ik wil graag mijzelf blijven, maar dan frisser”. YES PLEASE. Van zulke vragen word ik blij. Kom maar door. Maar de afspraak ging niet door. Ik had de afspraak helaas moeten annuleren en toen was het moment weg voor haar. Ze durfde geen nieuwe afspraak te maken. En moest ze niet wachten tot corona voorbij was en ze aan meer mensen haar frissere blik kon laten zien?
Er is altijd wel een reden te bedenken waarom het moment niet juist is. En wanneer je er klaar voor bent, dan ben je er klaar voor. De mondkapjes periode is juist fantastisch om blauwe plekken te verhullen, maar als het niet goed voelt, dan moet je even wachten tot het wel goed voelt. En toen kwam ze uiteindelijk toch. En wat zijn we beiden blij met het resultaat. Tuurlijk, niet alle rimpels zijn weg en sommige lijntjes zijn te diep om na 1 behandeling weg te kunnen zijn, maar ze oogt uitgerust en minder vermoeid. En door het lijntje op haar kin te behandelen lijkt haar kin kleiner. Iets waar zij ook erg blij mee is.
What did I do? Botox frons, voorhoofd, kraaienpootjes (lijntjes zijn zachter, maar uiteraard niet weg na 1 behandeling). Fillers in de volgende gebieden: jukbeenderen/voor het oor, neuslippenplooi, mondhoeken, lijntje kin. De na-foto is enkele weken na de behandeling genomen.
Nee geen opgespoten, nep ogende vrouw, maar die leuke buurvrouw die net op wintersport is geweest en heerlijk ontspannen is teruggekomen. We vertellen niemand dat ze vlak daarvoor naar Skin and the City is geweest 😉

Ik ben niet verdrietig!

Ik vroeg aan mijn collega waarom ze zo verdrietig was. Dat was ze helemaal niet. Wat een irritante vraag als je dat niet bent. Mijn collega denkt in oplossingen. Daar gaan we wat aan doen zei ze.
Ik mocht aan de slag met fillers.
Een omgekeerde V-vorm in het gezicht wordt geaacocieerd met een verdrietige blik?
Een omgekeerde V-vorm om laten klappen naar een V-vorm is mogelijk met fillers.
In haar geval hebben we fillers gebruikt bij de jukbeenderen, mondhoeken en de neus-lippenplooi.
Meteen een hele andere blik! Ik hou ervan!

Luscious Lips: The Art of Lip Fillers

Estée kwam een jaar geleden op consult voor haar lippen. Het mocht echt wel wat groter, maar ze wilde het wel graag natuurlijk houden. Die 2 gaan niet altijd samen en ik hou niet van al te dikke lippen. Maar als je geen haast hebt, streeft naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en bereid bent het per stapje te bekijken, dan kan het heel leuk uitpakken. Ik hou van een goede samenwerking.
Ik heb de lippen in 3 behandelingen opgebouwd tot het mooie resultaat wat het nu is, in de periode van precies 1 jaar. Na enkele behandelingen kun je het mogelijk gaan herkennen als een lipfiller. Is dat erg? Iedereen heeft andere wensen en niet iedereen vindt dat erg. Je kunt ook gewoon stoppen na 1 behandeling hè (side-note voor mijn lieve paniekvogeltjes).
Ik kreeg toestemming van Estée om haar before and after foto’s te gebruiken, maar ik was een beetje te druk om er meteen een post van te maken. Glunderend van trots zat ik achter mijn telefoon als ik een story van haar voorbij zag komen op Instagram. Wat had ze een mooie casual elegante lippen😍. Ik besloot er als een soort creeper een reel van te maken. Check deze nu op Instagram. Dank voor de goedkeuring en toestemming Estée!
Dokter Visscher-Surajbali heeft de beschermde titel cosmetisch arts KNMG/fleboloog en is BIG geregistreerd (19913271601).

Someone call the P-O-L-I-C-E

Someone call the P-O-L-I-C-E, want er staat eindelijk weer een man op mijn feed. Heb ik dan geen mannelijke cliënten? Jawel. Zwaar in de minderheid dat wel. En het is nog een beetje onwennig voor ze, zo op the gram😄.
Deze man heeft een mooie brede kin, wat wordt geassocieerd met mannelijkheid, maar het mocht wel iets verfijnder, iets galanter. Iets meer ‘smooth boy’. Helemaal gelukt toch?
De kinspier is op de before foto overactief en trekt omhoog (op de foto van de zijkant te zien). De kinspier verliest wat van zijn kracht door de fillers die zijn geïnjecteerd. Dit noemen we ook wel myomodulation.
Verder wil ik nog wat kwijt over de kaaklijn. Op ‘the gram’ zie je veel after foto’s die meteen na de behandeling zijn genomen. Dat is niet echt eerlijk, want er zit dan altijd nog zwelling bij, waardoor het effect soms nog beter/strakker/voller lijkt. Eerlijke resultaten zie je pas enkele weken na de behandeling. Ik heb zowel een foto van immediately after treatment gepost van de kaaklijn (laatste foto in het rijtje) en enkele weken later. Je ziet dat het strakke hoekje wat ontstaat meteen na de behandeling weer wat minder wordt. De lengte van de stoppels van zijn baard bepalen ook hoe strak zijn kaaklijn oogt door het contrast wat dit creëert. Ik vond zijn kaaklijn al super mooi before en nu is het nog steeds super mooi. Soms kun je van een Ferrari geen Lamborghini maken. Is ook niet nodig.

Een indirecte behandeling van de wallen, my signature Moonlift-treatment.

Als de huid rondom de ogen te slap is, dan is dat meestal geen goede indicatie voor traangootfillers. Het injecteren van fillers kan dan juist leiden tot een onnatuurlijk uitziende ophoping van filler en de wallen juist meer accentueren. Het gebied rond de wallen kan puffy worden en juist vocht aantrekken.
Het indirect behandelen van de wallen kan een goede optie zijn.
Bij de Moon-lift treatment behandelen we in eerste instantie het gebied wat rond de ogen zit. Als je een denkbeeldig maantje tekent op het gezicht, dan geeft dit precies de regio aan die wij eerst behandelen (slapen, jukbeenderen, wangen). Het heeft onze voorkeur om de wallen eerst op deze manier aan te pakken, zodat er zo min mogelijk filler in de traangoot zelf hoeft. Op de lange termijn geeft deze behandelmethode minder kans op bijwerkingen (vochtophopingen/oedeem onder het oog).
Tussen de voor- en nafoto zit minstens 1 jaar.
Indien het resultaat niet afdoende is, dan kan “het Maantje” verder worden doorgetrokken richting de traangoot (mits je hiervoor geschikt bent).

Mijn lieve oma!

Nou, ik wil ook wel een keer wat proberen hoor. Stop de tijd….. Wat? Ja, ik wil ook wel eens wat proberen zei Nanie (mijn oma dus). Ja, 78 betekent zeker niet dat je niet meer om je uiterlijk geeft en ze laat graag zien dat ze niet onder doet voor ons. Zo liet ze ons schrikken door met haar 78 jaar gewoon in Duinrell in de waterspin te stappen. Nou vooruit, als je in de waterspin kunnen zitten, dan kunnen er best ook wat files in je gezicht. Nanie heeft een supermooie huid. Elke verjaardag kopen we Oil of Olaz voor haar en dat is het enige schoonheidsgeheimpje.
Maar tegen diepe plooien in de mondhoeken kan zelfs Oil of Olaz niet op. Toen ik klaar was keek ze in de spiegel met een teleurgestelde blik. Is dit alles? Nanie, ik kan er met een paar spuitjes niet voor zorgen dat je op een 58-jarige lijkt. Ik zou het niet eens willen. Nadat ik de before en after foto naast elkaar had geplakt, keek ze nog eens kritisch.
Oh ja, ik zie toch wel een verschil. Yes! #grandmagoals

Kun je door het injecteren van fillers op de kaaklijn er juist slanker uitzien? Deze foto is het bewijs! Door het strategisch injecteren van fillers op de kaaklijn kun je de illusie opwekken er juist slanker uit te zien. Voor het behandelen van de kaaklijn gebruik ik zowel een canule als een naald. En vaak gebruik ik ook verschillende fillers tegelijk. Deze vrouw van 60 jaar heeft een mooie snelle upgrade gehad van haar kaaklijn. En ik weet toevallig ook dat het resultaat na 2 behandelingen heel lang zijn werk heeft gedaan!

Handen wassen!

Je wordt ermee doodgegooid. Instructies om je handen te wassen. En dat is helemaal terecht! Als arts ben ik erin getraind om regelmatig en op zorgvuldige wijze mijn handen te wassen. Nu is dit niet altijd een feest voor mijn handen. Ze worden er erg droog van. De patient op de foto klaagde over een droge huid en volumeverlies ter plaatse van de handrug. Haar vaten en pezen werden steeds beter zichtbaar en dat vond zij niet fijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb hier 1ml Restylane Vital per hand gebruikt. De Skinbooster Restylane is gemaakt van hyaluronzuur en verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar. Deze cliënt was ontzettend blij met haar silky smooth hands.

Mijn oorbellen verdwijnen in mijn rimpels

Heb je last van uitgerekte oorlellen of verdwijnen je oorbellen in de rimpels van je oorlel? Gelukkig is hier een oplossing voor: oorlelfillers.
Met behulp van hyaluronzuur fillers kunnen we je oorlellen een boost geven en ze weer een stevige en volle uitstraling geven. Met een paar eenvoudige injecties kunnen we het volume en de stevigheid van je oorlellen herstellen, alsof de tijd wordt teruggedraaid.

Myomodulation met Botox en Fillers

Sommige mensen hebben last van een overactieve kinspier. Onbewust spannen ze de hele dag de kin aan. Ze weten vaak niet eens hoe ze überhaupt de kin moeten ontspannen. Op het moment dat ze proberen te ontspannen, valt de mond een klein stukje open. Je kunt dus niet zomaar Botox inspuiten zonder een goede risico analyse te maken.
Bij stap 1 heb ik de teruggetrokken kin met een filler meer naar voren laten komen. Door het spuiten van de filler kan de spier soms ook al een beetje ontspannen. Dit noemen we myomodulation. Het resultaat was zeker mooi te noemen, maar de spier verloor te weinig kracht om tot het gewenste resultaat te komen. In goed overleg met de cliënt heb ik besloten voorzichtig wat Botox in de kin te spuiten. Ze was zich ervan bewust dat mogelijk als tijdelijke bijwerking de mond een klein stukje open kon gaan staan. Als we het niet proberen, dan weten we het niet was ook haar motto. Een eerlijk consult geeft vertrouwen. Samen gingen we het avontuur aan. Het resultaat was precies het puntje op de i wat we nodig hadden. Dank voor het vertrouwen lieve vrouw. En dank dat ik je foto mocht gebruiken.

Ook mannen kunnen behandeld worden aan de neus-lippenplooi!

Naarmate we ouder worden kan de neus-lippenplooi dieper en prominenter worden, waardoor het gezicht er vermoeider of bezorgder uit kan zien. Door fillers in dit gebied te injecteren, kan het volume worden hersteld en kunnen de plooien worden verzacht. Willen we niet allemaal iets jeugdiger ogen?
Een behandeling met fillers is echt niet alleen maar voor vrouwen 😉
(de na-foto is meteen na de behandeling genomen, zwelling en roodheid zijn nog aanwezig)

Verzachten van rimpels!

Het verminderen van de neus-lippenplooi kan de algehele harmonie van het gezicht verbeteren en een meer jeugdige en frissere uitstraling geven.
Na 1 behandeling kun je niet verwachten dat de hele plooi is verdwenen. Toch kun je een duidelijke verbetering zien op de foto.
De na-foto is enkele weken later genomen. Dit geeft een eerlijk resultaat weer.
Als je van een net behandelde neus-lippenplooi een foto maakt, dan lijkt het resultaat vaak rooskleuriger dan dat deze in werkelijkheid is.
Ga altijd op zoek naar eerlijke resultaten!

Neus-lippenplooi/marionetlijnen

De neus-lippenplooi (nasolabiale plooi) en marionetlijnen zijn veelvoorkomende zichtbare tekenen van veroudering in het gezicht. Deze lijnen ontstaan door het verlies van elasticiteit en volume in de huid, waardoor rimpels en plooien ontstaan.
Het verminderen van de neus-lippenplooi en marionetlijnen kan het gezicht een gladdere en jongere uitstraling geven, waardoor zelfvertrouwen en tevredenheid met het uiterlijk worden vergroot.

Zo zoon, zo moeder!

Jij hebt mijn zoon behandeld zei ze, en het ziet er super uit! Nu is het mijn beurt.
Oke mams, laten we je die sexy, maar natuurlijke lippen geven.
De na-foto is 3 weken na de behandeling genomen.
Precies zoals je zou willen dat het eruit ziet!

Gimme that Salma Hayek look

Oké dat vroeg ze helemaal niet. It just happened with the right technique. Ze was juist erg bang dat haar lippen er onnatuurlijk uit zouden zien. Ik moest lullen als brugman om haar ervan te overtuigen dat 0,5 ml in haar geval te weinig zou zijn. Soms is 0,5 ml genoeg, soms niet.
Ze besloot om mij te vertrouwen en het eindresultaat was naar ons beiden wens. De na-foto is meteen na de behandeling genomen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eigenlijk is dit een hele “saaie” subtiele lipvergroting. Het soort “saai” waar ik heeeeeeeeelemaal goed op ga.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Haar wangen zijn wat rood bij de after, omdat ik het gebied rond de lippen ook altijd mee desinfecteer als ik de lippen behandel met een canule. Alles voor de veiligheid. Met een canule heb je minder last van zwellingen en blauwe plekken. Ze stuurde mij een selfie 1 dag na de behandeling. Amper blauwe plekken en amper zwelling.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu begin ik zelf ook te twijfelen. Die Salma Hayek look is best aantrekkelijk…Wie oh wie gaat mij behandelen?

Classy Lips

Deze vrouw verhuisde naar Brabant en ging vreemd bij een andere dokter. Ze wilde toch terug naar mij en vond dat haar lippen wel weer een touch-up konden gebruiken. Ik vond haar lippen “scheef gespoten” en wilde haar lippen niet behandelen tenzij we de andere filler zouden oplossen. Ze was bang dat haar lippen weer klein zouden worden, dus onverrichter zaken ging ze naar huis. Ze wilde liever wachten tot het vanzelf zou oplossen. Tussendoor heb ik haar nog een keer gezien en nogmaals geweigerd te spuiten. Pas 8 maanden later ging ik akkoord met het opnieuw behandelen van haar lippen. Nu zag ik weer mogelijkheden mijn eigen stempel erop te drukken. Classy, voorzichtig, het liefst alsof het je eigen lippen zijn.
Met maar 0,6ml lipfiller heb ik dit prachtige resultaat behaald. Tussendoor heb ik haar niet gezien, maar zelfs met de 5 maanden later foto is het resultaat nog prachtig. Lipfiller lost vaak helemaal niet zo snel op als je zelf denkt. Je went er gewoon aan. Ik leg alles vast en trek aan de rem als je zelf denkt dat het alweer weg is.
Mijn klanten weten dat ze met mij moeten onderhandelen. Je krijgt nooit zomaar een fillertje hier of daar omdat je dat vraagt. En soms ben ik blij met de aanhoudende onderhandelingen, want ook ik heb niet altijd gelijk (wel vaak hoor, dus pas op).
Skin and the City “for a natural metropolitan look”.
Dokter Visscher-Surajbali neemt de tijd voor haar klanten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Zij heeft de titel cosmetisch arts KNMG en is BIG geregistreerd (19913271601)

Lips Lips Lips

“these lips were already made for kissing”, but now they are so luscious and sexy, it’s even harder to resist.
Ik kreeg deze selfie enkele dagen na de behandeling. De klant had al heel lang over lipfillers na zitten denken. Ze was alleen super bang voor een duckface.
Nou, het is geen duckface geworden en we hebben verder wel een heel blije klant.
(hier is nog wel wat zwelling aanwezig).

Nieuwe lippen die passen bij mijn leeftijd!

Mijn man is bang dat ik een duckface krijg!
Wie is dat niet van mijn klantengroep? Ik hou zelf ook niet van dikke nep lippen, maar ik krijg gelukkig ook bijna nooit die vraag.
Het is aan mij de taak om ervoor te zorgen dat je lippen er normaal uit blijven zien.
En net zo belangrijk…..dat het past bij je leeftijd.
Je ziet dat de lippen beter gehydrateerd zijn, net iets voller is en een net iets scherpere contour heeft. We vonden het allebei een geslaagd resultaat.
En haar man? Die wist niet dat een lipfiller er ook zo uit kon zien.
Als haar lippen door het behandelen geen zwelling had vertoond, dan had hij het niet eens geweten…..oh well….mannen.
Ze vinden er allemaal wat van, maar 9 van de 10x hebben ze het niet eens door.

Manjections!

Deze man kwam naar de kliniek en wilde graag meer plumpy lippen. Naar mijn mening waren zijn lippen al perfect. Maar hij wilde net dat beetje extra.
Ik was er niet zo zeker van. Een man die door 60.000 volgers wordt aanbeden om zijn uiterlijk en schoonheid zou niet teveel moeten veranderen.
Een klein beetje extra toch? Ik kan wel omgaan met een beetje klein beetje extra.
En het bleek een succes voor ons allebei. Hij is een tevreden cliënt en ik ben een gelukkige arts. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De na-foto toont het resultaat direct na de behandeling, er is dus nog zwelling aanwezig. Het uiteindelijke resultaat oogt nog natuurlijker.

Reëele verwachtingen van een filler behandeling!

Ik ben heel conservatief als het op een lipfiller aankomt. En al helemaal als iemand elders lipfiller heeft gehad. Hoe vaak ik wel niet tegenkom dat ik het niet mooi vind. En als ik het niet mooi vind, dan behandel ik het niet verder totdat we alles opgelost hebben. Deze vrouw had elders lipfiller gehad, maar ze vond dat het te weinig effect had gehad. Perfect. Dan wil ik mij er wel aan wagen. Het mocht best gezien worden en haar kin zou ze ook graag wat meer naar voren willen laten komen. De kaaklijn? Mocht ook strakker.
Lip en kin zou wel lukken. Over de kaaklijn was ik minder enthousiast. Het kon wel, maar het resultaat kon tegenvallen. Na dit eerlijke advies besloot ze toch voor het hele pakket te gaan.
De kin en lip waren precies zoals ze hoopte en de kaaklijn bleef achter zoals ik had verwacht. Was ze teleurgesteld? Nee. Haar verwachtingen waren namelijk reëel.
Nu 1,5 jaar later zijn we aangekomen bij een stukje waar we over moeten onderhandelen. Ik vind haar lippen nog goed zo, zij wil graag meer. What to do? Ik ga altijd 1 stapje verder dan dat ik zelf graag zou willen. Iedereen houdt nu eenmaal van iets anders. Maar alles met mate. Als ik het echt niks vind, dan zijn er genoeg klinieken waar je terecht kunt voor veel te grote lippen. Ik doe dan niet meer mee. Wij zijn er samen uitgekomen 😉

Verhouding 1:1.6 of 1:1

Ideaal gezien is de verhouding van de lippen 1: 1.6. Dit betekend dat de onderlip net wat groter zou moeten zijn dan de bovenlip. Veel jonge vrouwen vinden het mooier als de lippen meer de verhouding 1:1 krijgen.
In het geval van deze vrouw wilde ze alleen dat haar bovenlip net wat voller gemaakt zou worden. Ik heb hiervoor 0.5 ml filler gebruikt, alleen in de bovenlip.
De na-foto is enkele weken later genomen, dus hier zit geen zwelling meer bij. Dit is het echte resultaat.Het resultaat is subtiel en precies wat zij wilde. Missie geslaagd.

Asymmetrie van de lippen

Asymmetrie in de lippen is een veelvoorkomende zorg bij klanten. Het is geruststellend om te weten dat bijna niemand volledig symmetrische lippen heeft. Kleine ongelijkheden zijn normaal en geven ons gezicht karakter.
Hoewel asymmetrie niet gemakkelijk te corrigeren is, is het soms mogelijk om verbeteringen aan te brengen met behulp van fillers. Lipfillers kunnen strategisch worden gebruikt om het volume en de vorm aan te passen, waardoor de symmetrie van de lippen wordt verbeterd.
Deze klant heb ik al eerder subtiel behandeld. Toen bleef de asymmetrie zichtbaar.
Bij de tweede keer lukte het wel om de asymmetrie te verminderen.

Het is essentieel om realistische verwachtingen te hebben van een lipfiller behandeling. Volledige symmetrie is zelden haalbaar, maar door het verminderen van opvallende ongelijkheden kun je een meer gebalanceerde en esthetisch aantrekkelijke lipvorm bereiken.

Een krachtige kin is in!

Over het algemeen wordt er gezegd dat mannen met een krachtige kin aantrekkelijker worden gevonden. Een vooruitstekende kin wordt sneller geassocieerd met grote wilskracht, focus, succes, een leidertype. Beetje kortzichtig, maar zo zijn wij mensen nu eenmaal.
Hoe dan ook, met fillers zijn we in staat de contouren van het gezicht te accentueren en “shapen”.
Deze man ging van een “cute face” naar “a fierce face” ! Alsof hij er altijd zo uit heeft gezien. We kunnen ons beide niet meer voorstellen dat zijn kin voorheen zo teruggetrokken was.
Op ‘the gram’ zie je veel after foto’s die meteen na de behandeling zijn genomen. Dat is niet echt eerlijk, want er zit dan altijd nog zwelling bij, waardoor het effect soms nog beter/strakker/voller lijkt. Eerlijke resultaten zie je pas enkele weken na de behandeling. Ik heb zowel een “immediately after treatment” foto gepost van de kaaklijn (laatste foto in het rijtje), de andere foto’s zijn enkele weken na de 2de behandeling genomen (een hersteld gezicht). Tussen de voor- en de nafoto zitten 2 behandelingen en 7 maanden tijdsverschil. En we gaan nog verder met “shapen”, maar we gaan nooit te ver!
Je krijg hier eerlijk advies en ziet altijd eerlijke resultaten!
Skin and the City “for a natural metropolitan look”. Dokter Visscher-Surajbali neemt de tijd voor haar klanten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Zij heeft de titel cosmetisch arts KNMG en is BIG geregistreerd (19913271601)

Doet ie het wel of doet ie het niet!

Goeie vraag. Soms begin je met behandelen en zie je dat de ene kant van het gezicht wel goed mee komt met behandelen en dat de andere kant wat achter blijft. Logisch ook, want we zijn niet symmetrisch en links en rechts kunnen best van elkaar verschillen. Symmetrie is wel vaak ons streven. Zo ook met de kaaklijn van deze vrouw.
Na de eerste behandeling zagen we sowieso een verbetering. Vanaf een bepaalde leeftijd is er altijd meer ruimte voor nog meer verbetering. We nemen de tijd en doen elke keer “iets”.
De tweede keer denk ik altijd in mijzelf : zal ie het nou wel of niet doen? Soms zie je na een tweede behandeling namelijk dat de kaaklijn ineens veel beter en mooier pakt. Zo ook bij deze vrouw. En ja hoor, hij doet het! Cosmetisch geneeskunde is geen exacte wetenschap. 1+1 = geen 2. Maar een beetje filler + een beetje filler + een beetje van dokter Visscher = een hele mooie kaaklijn 😉

Een brandweerman met een stevige kaaklijn en een vastberaden blik!

Deze man straalt kracht en vastberadenheid uit, en dat is niet verwonderlijk, gezien zijn beroep als brandweerman. Zijn kaken spannen zich aan terwijl hij de helm opzet en zijn uitrusting controleert.
Zijn kaaklijn is niet alleen een fysieke eigenschap, maar een symbool van zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan het beschermen van anderen. En we vertellen niemand dat er een vleugje Skin and the City bij zit.
De foto is meteen na de behandeling genomen en er zit nog zwelling en roodheid bij. Het echte resultaat is enkele weken later zichtbaar en zal zachter, subtieler en natuurlijker ogen.

Van soft naar stoer

Wil je een krachtige en stoere uitstraling? Dan is het tijd om je kaaklijn aan te pakken met fillers! Deze cosmetische behandeling is niet alleen voor dames, maar ook voor mannen die willen pronken met een scherp gedefinieerde kaaklijn. Door het injecteren van fillers langs de kaaklijn krijg je een stoere en mannelijke uitstraling die je zelfvertrouwen een boost zal geven.
Met de juiste fillers kan dokter Visscher jouw kaaklijn sculpturen en versterken, waardoor je eruitziet alsof je rechtstreeks uit een actiefilm bent gestapt ;-).
Durf je het aan?

Een behandeling van de wallen!

Oeh lala, nog een knappe man op mijn website! Ik ken niemand die zo goed hoofddeksels kan rocken als onze Sander.
Fillers kunnen je net even dat kleine beetje extra geven. Net even wat frisser en uitgeruster. Deze after foto is enkele weken later genomen en we zijn super, super tevreden over het resultaat. Er is geen concealer, of make-up gebruikt op de foto’s.
Nee, niet iedereen is geschikt voor fillers in de traangoot. Het kan gedoe geven bij overmatig injecteren of bij een onjuiste indicatie. Het kan altijd frisser en beter in je hoofd en soms moet je dan een nee horen van de arts. Soms is een verwijzing naar de plastisch chirurg nodig, soms moet je eerst andere plekken in het gezicht behandelen voordat je de traangoot kunt behandelen.
Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we een mooi behandelplan!
Dokter Visscher-Surajbali neemt de tijd voor haar klanten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Zij heeft de titel cosmetisch arts KNMG en is BIG geregistreerd (19913271601)

Maaike Dorsteen is de rimpelkoningin van Nederland en houdt iedereen op de hoogte van de nieuwste trends op rimpelgebied via @furrrownl.
Zij kwam gezellig langs bij mijn oude werkgever Estethisch centrum Jan van Goyen om te praten over hyaluronzuur, fillers, Profhilo en het ouder worden.
Ellen Tiben @hormoonfactortrainer, ons model die dag, ondergaat een behandeling als aanvulling op haar gezonde levensstijl. Heel subtiel zijn haar slapen en jukbeenderen behandeld met fillers van het merk Restylane (Restylane Volyme en Defyne). De hals behandelde ik met de skinbooster Profhilo.
Profhilo is een goed voorbeeld van een product waarbij het onmogelijk is om een onnatuurlijk resultaat te krijgen. Met Profhilo krijgt de huid een boost en wordt de aanmaak van je eigen collageen gestimuleerd. Het is niet voor niets momenteel één van de meest populaire behandelingen.
Bekijk de volledige video op youtube. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Profile Balancing - de neus, lippen en kin

Esthetische behandelingen kunnen worden ingezet om de verhoudingen in het gezicht te verbeteren.
Profile balancing bestaat meestal uit verschillende behandelingen die er samen voor zorgen dat bepaalde karakteristieke gezichtskenmerken en profil in balans worden gebracht. Het behandelen van de neus, lippen en kin staan hierbij centraal.
Patiënten die een neuscorrectie of een lipvergroting willen, zijn zich er niet altijd van bewust dat ze van de zijkant bijvoorbeeld een ingetrokken kin hebben, waardoor de neus nog groter kan lijken.
Deze vrouw is eerst bij Pim Godefroy (de Velthuis kliniek) langs geweest voor een neuscorrectie. Het resultaat was prachtig en door de neuscorrectie kwamen haar lippen ook meteen beter tot zijn recht. Ik hoefde mij daarom alleen nog maar te focussen op de kin.
Ik heb de kin behandeld met fillers en de after foto is enkele weken na de fillerbehandeling genomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het resultaat in zijn totaliteit AMAZING vind. De patient is het hier helemaal mee eens!

Noemen ze dit een heksenkin?

Niet mijn woorden hoor, maar zo wordt dit wel eens genoemd. Kan er niks aan doen. Als je ouder wordt kunnen de spieren in de kin overactief worden. Dit kan resulteren in een steeds dieper wordende horizontale rimpel vlak onder de onderlip. Deze rimpel op de kin noemen wij de mental crease.
Ook als je jong bent kun je deze “rimpel” of intrekking van de kin al hebben.
Er zijn 2 manieren om de mental crease te behandelen. Je raadt het al: met filler en/of Botox. In dit geval is er gekozen voor een filler behandeling. Door het behandelen van de kin ziet het er allemaal wat minder op elkaar gepropt uit in de “lower face”. Er is lengte gecreëerd. Het maakt haar een stukje zachter. Ik vind deze vrouw sowieso geen heks. Ze is de allerleukste en knapste diva die ik ken in Brabant!

Bij een man kan een subtiel geplaatste kinfiller een prachtig verschil maken. Het doel is om de kin iets meer definitie en balans te geven, zonder dat het resultaat opvallend of overdreven oogt. Door het zorgvuldig injecteren van een kleine hoeveelheid filler, kan de kin meer projectie krijgen. Het resultaat is een natuurlijke en harmonieuze uitstraling die de mannelijke kenmerken van het gezicht benadrukt. En sommige mannen houden ook gewoon van een beetje extra ‘plump’ in de lip ;-).
De na-foto is meteen na de behandeling genomen, dus er is nog wat roodheid en zwelling aanwezig.

"Kinfillers: Een Subtiele Boost voor Vrouwelijke Kin-Confidence!"

Deze vrouw wilde graag een kin met meer projectie. Zij heeft van zichzelf een teruggetrokken kin en wilde meer balans. Nadat ik haar had behandeld met fillers, was het resultaat meteen goed zichtbaar. De na-foto is meteen na de behandeling genomen, dus er is nog zwelling en roodheid aanwezig.
Toch kan ik je vertellen dat het daadwerkelijke resultaat niet veel scheelde van het echte resultaat. Ik zie deze vrouw alleen vaker in een prive setting dan in de dokterskamer, dus die foto enkele weken later was er niet meer van gekomen.

Oorlelcorrectie bij een man

Hoe vezin je het? Een filler in je oorlel. En waarom zou je in vredesnaam een filler in je oorlel willen?
Ik had er voordat ik begon met de cosmetische geneeskunde überhaupt nog nooit van gehoord. Nu vind ik het een hele normale vraag! Wanneer je het ziet, dan kun je het namelijk niet meer niet zien. En het is een hele simpele behandeling met een heel langdurig resultaat. Dus heb jij een vouw of een plooi in je oorlel die je stoort? Kom gerust eens langs!

Diamonds are a girl's best friend

Er is een nieuwe trend op het gebied van esthetische behandelingen: fillers in de handen! Ook de handen verliezen namelijk volume en ook daar ontstaan er plooien en rimpels.
Door het zorgvuldig injecteren van hyaluronzuurfillers in de handen, kan het volume worden hersteld.
Diamonds zijn “a girls best friend”, maar met fillers in de handen kun je ervoor zorgen dat je handen de perfecte achtergrond vormen voor al die mooie sieraden.

Geef je slapen die extra "oomph"

Met fillers in de slapen kun je een subtiel en verbluffend effect creëren dat haast onopgemerkt blijft. Toch kan het toevoegen van filler een wereld van verschil maken. De behandeling is gericht op het herstellen van volumeverlies.
Je zult er niet alleen frisser en jeugdiger uitzien, maar ook klaar zijn voor elke spontane selfie 😉

Liplijntjes behandelen met een filler

Liplijntjes, ook wel bekend als rokerslijntjes, ontstaan door de natuurlijke veroudering van de huid, het verlies van collageen/elastine en herhaalde bewegingen van de lippen. Gelukkig zijn er verschillende behandelopties beschikbaar om deze lijntjes te verzachten en te verminderen.
Een populaire methode voor de behandeling van liplijntjes is het gebruik van fillers, zoals hyaluronzuur. Fillers kunnen helpen bij het opvullen van fijne lijntjes en rimpels rond de lippen.
Bij het behandelen van liplijntjes is het echter van cruciaal belang om terughoudendheid te zijn! Overmatig gebruik van fillers kan leiden tot een onnatuurlijk uitziend resultaat. Liever wat rimpels dan een snavel van fillers toch?
Dokter Visscher helpt jouw graag op weg naar een harmonieuze verbetering van het lipgebied.

Het behandelen van de marionetlijn/neus-lippenplooi als onderdeel van een liquid facelift

Bekijk het volledige verhaal en de volledige foto hier.

So, let’s relax
And book an appointment

Je bent hartstikke welkom voor een gratis consult bij dokter Visscher. Ontspannen begint bij ons al in onze Marrakech wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dokter Visscher heeft al jaren ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en volgt vele malen per jaar trainingen en congressen. Zij is cosmetisch arts KNMG, big geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook specialist in het behandelen van vaatjes (fleboloog). Precisie, secuur werken, natuurlijke resultaten en een dosis gezelligheid zijn de redenen waarom onze cliënten kiezen voor Skin and the City. So let’s relax and book your appointment.