Profhilo (body) behandeling

Wat is profhilo?

Profhilo is geen filler, maar een skinbooster. Het is op dit moment de meest gangbare en geaccepteerde injectable op de markt. Het is een natuurlijke anti-aging behandeling, bestaande uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Door dit pure hyaluronzuur met een hoog én laag moleculair gewicht in één enkele dosis te combineren, ontstaat er een uniek product.
Profhilo hydrateert de huid dieper dan ooit tevoren en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Prijs

Vanaf €325


Behandeltijd

15 min


Resultaat na enkele weken


Duur

6-12 maanden

Oorzaken huidveroudering?
Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen en elastine af. De huid verliest hierdoor haar elasticiteit en veerkracht. De huidstructuur verandert, waardoor er fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden. Blootstelling aan de zon en roken versnellen het verouderingsproces. Deze gewoontes versnellen namelijk de afname van collageen.
Maar ook genetica, hormonale veranderingen (bijvoorbeeld de overgang) en een medische aandoening (immuunstoornis, huidproblemen) kunnen bijdragen aan het ouderdomsproces.
Nee, we kunnen het verouderingsproces niet stoppen, maar we kunnen het proces wel vertragen door op tijd te beginnen met een skinbooster behandeling.
Welke behandelgebieden?
Profhilo wordt vooral gebruikt om huidverslapping van het gezicht en de hals tegen te gaan.
Profhilo Body kan ingezet worden bij indicaties die minder bekend zijn, zoals de buik, knieën, bovenarmen en handen.
Voor wie?
Profhilo kan al vroeg worden ingezet om beginnende rimpels en verslapping van de huid tegen te gaan. Sommige klanten vinden de stap naar fillers te groot en willen op een veilige en weinig belastende manier kennismaken met een injectable. Profhilo is dan een uitstekende optie. Maar ook de wat oudere huid zie je opknappen na een Profhilo behandeling.
De behandeling
Profhilo wordt zorgvuldig in het gezicht geïnjecteerd volgens de BAP-techniek. Hierbij wordt er 2ml Profhilo over 10 prikjes in het gezicht verdeeld. Ook in de hals wordt Profhilo middels 10 injectiepunten vlak onder de huid geïnjecteerd. Nadat het product is ingespoten, zal het hyaluronzuur vanzelf verder verspreiden onder de huid. Op deze manier kun je met minimale prikjes een groot gebied van de huid behandelen.
Een Profhilo Body behandeling bestaat uit 2 behandelingen waarbij er 3ml hyaluronzuur per sessie wordt geïnjecteerd. Na de behandeling krijg je een speciale patch over het geïnjecteerde gebied heen geplakt. Je krijgt ook een serum mee voor thuisgebruik (Profhilo Figura Body).
Na de behandeling
Door de zorgvuldig gekozen BAP techniek heeft een Profhilo behandeling een beperkt risico op blauwe plekken. Op de injectieplaats kan er sprake zijn van enige roodheid en minimale zwelling.
Het effect
Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling minimaal 2x te herhalen met een maand ertussen. Daarna adviseren wij elke 6 maanden 1 behandeling als een onderhoudsbehandeling.
Voor de hals hanteren wij een apart protocol, waarbij we 2x een Profhilo behandeling uitvoeren met een maand ertussen en na 4 weken de softfiller Aliaxin SR (Profhilo Plus) of nogmaals een Profhilo behandeling.
Het resultaat van de behandelingen kun je meestal pas na enkele maanden beoordelen. Overigens ervaren veel klanten na de behandeling al een instant Glow.
Prijzen - Skinvestment

Het eerste injectable consult is altijd gratis.

Profhilo 1e behandelling: €325
Profhilo 2de behandeling*: €300
Profhilo 3de behandeling*: €250
*binnen 6 weken na de vorige behandeling
Profhilo Body kit: €850, nu tijdelijk voor €750
(2 behandelingen, totaal 6ml, incl patch en serum)

Halskuur: 2x Profhilo + 1x Aliaxin SR: €1100

Bekijk onze volledige prijslijst hier

Waarom Skin and the City?

Wij nemen de tijd voor onze klanten en streven naar natuurlijke resultaten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Dokter Visscher is cosmetisch arts KNMG, BIG geregistreerd (19913271601), lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en heeft al vele jaren ervaring op het gebied van Injectables. Een cosmetisch arts KNMG is aantoonbaar bekwaam in medische en cosmetische behandelingen en gecertificeerd. Dokter Visscher is werkzaam geweest bij verschillende toonaangevende klinieken (de Velthuiskliniek, Esthetisch centrum Jan van Goyen, Bergman Clinics) en is super trots dat zij in 2021 haar eigen kliniek Skin and the City mocht openen. Wij geven eerlijke antwoorden, eerlijke adviezen en eerlijke behandelingen. “A natural metropolitan look” Dat is waar Skin and the City voor staat.

 

Before and after

Veelgestelde vragen

Doet een Profhilo behandeling pijn?

De prikjes kunnen kortdurend een brandend gevoel veroorzaken. Over het algemeen is een verdovende crème niet nodig. Mocht u dit toch willen, geef dit dan aan bij uw arts.

Ik heb net mijn tweede behandeling gehad, maar zie nog geen resultaat.

Een Profhilo behandeling is een “bio-remodelling” behandeling. Het geeft een diepe hydratatie van binnenuit en het stimuleert de aanmaak van diverse typen collageen, vetweefsel en elastine. Dit proces komt pas na enkele weken op gang, dus het resultaat laat soms even op zich wachten. Just wait for that Glow!

Ben ik toonbaar na een Profhilo behandeling?

Na de behandeling zijn er enkele bultjes voelbaar en is er sprake van enige roodheid. Dit trekt dezelfde dag nog weg. Een blauw plekje kan een enkele keer voorkomen. Profhilo is een echte lunchtime treatment.

Is een Profhilo behandeling veilig?

Profhilo is gemaakt van ultrapuur Hyaluronzuur en vrij van BDDE (zonder chemische toevoegingen). Doordat het hyaluronzuur van Profhilo heel erg lijkt op het hyaluronzuur wat van nature in de huid voorkomt, zijn er nog geen bijwerkingen bekend. Het is wel normaal dat het gebied wat net behandeld is wat roodheid, zwelling, blauwe plekjes of lichte asymmetrie kan vertonen. Dit zal weer wegtrekken.

Kan ik de kans op blauwe plekken verminderen voordat ik een behandeling onderga?

Wij adviseren jou om een paar dagen voor jouw behandeling geen bloedverdunners (zoals aspirine) of pijnstillers (zoals Ibuprofen) te nemen (tenzij je die moet nemen voor een chronische medische aandoening!). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie. Ook voedingssupplementen zoals visolie en vitamine E werken bloedverdunnend. Neem deze middelen liever niet in als je binnenkort een injectable behandeling ondergaat. Wereldwijd wordt er binnen de cosmetische geneeskunde geadviseerd om het homeopathische middel Arnica te slikken voorafgaand aan een behandeling. Er zijn geen wetenschappelijke bewijzen dat het slikken van Arnica helpt om blauwe plekken te verminderen, maar baat het niet, dan schaadt het niet. Veel patiënten voelen zich er prettig bij.

Is het resultaat blijvend?

Om het gewenste effect te behouden zal de behandeling herhaald moeten worden.

Ik heb een permanente filler in mijn gezicht, mag ik nog behandeld worden?

Bij Skin and the City behandelen wij bij voorkeur geen patiënten met een permanente filler in het gezicht om onnodig risico te vermijden.

Hoe oud moet ik zijn voordat ik behandeld mag worden?

Cliënten moeten minimaal 18 jaar zijn voor ze een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak mogen laten uitvoeren. Dit staat in de richtlijnen opgesteld door de beroepsorganisaties voor cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. In Nederland is het wettelijk verplicht dat je je kunt identificeren tegenover jouw zorgverlener. Deze regel geldt ook voor cosmetische klinieken waar een behandeling door een arts wordt uitgevoerd. Dit heet de ‘identificatieplicht in de zorg’. Neem daarom een geldig ID mee (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) naar de afspraak.

Mag ik Profhilo als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Helaas voeren wij geen behandelingen uit wanneer je (mogelijk) zwanger bent. Gelukkig zorgt een zwangerschap vaak voor een mooie natuurlijke glow. Je hebt ons helemaal niet nodig. Mis jij je injectables toch heel erg, dan staan wij weer voor je klaar als de zwangerschap en borstvoedingsperiode er weer op zit!

Mag ik sporten na de behandeling?

In principe is het mogelijk de volgende dag weer te sporten,

Ik heb bij verschillende klinieken een behandeling gehad. Is dit een probleem?

Wij streven bij Skin and the City naar natuurlijke resultaten. Indien u eerder behandelingen heeft gehad en de behandelingen zijn op de juiste en correcte wijze uitgevoerd, dan is dit geen probleem. Vanuit onze filosofie gaat onze voorkeur ernaar uit om een langdurige relatie op te bouwen, waarbij één kliniek het overzicht houdt. Steeds wisselen van kliniek of behandelaar draagt niet bij aan een duurzame relatie en het wordt dan ook steeds lastiger om natuurlijke resultaten na te streven.  

Kan ik betalen met een creditcard?
Vanwege de hoge transactiekosten accepteren wij geen betalingen per creditcard.
Mag ik mijn kinderen meenemen naar de afspraak?
Helaas is het niet toegestaan om kinderen mee te nemen naar de kliniek. Wij vinden het belangrijk dat onze medisch cosmetische behandelingen in rust verlopen, zowel voor de dokter als voor jou als cliënt. Wij kunnen hier helaas geen uitzonderingen op maken.
Ik moet wegens omstandigheden mijn afspraak last minute annuleren, wat nu?
Wanneer je een afspraak bij ons maakt, dan reserveren wij tijd voor jou. Indien je de afspraak niet na kunt komen, dan dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Wij hebben er alle begrip voor dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor je een afspraak last minute moet annuleren. De eerste keer dat dit gebeurd nemen wij de kosten die dit met zich meebrengt voor onze rekening. Gebeurd dit helaas voor een tweede keer, dan zullen wij €50 euro in rekening brengen voor een gemist consult, €75 euro voor een Botox afspraak en €100 euro voor een filler/spataderbehandeling. Wij hopen dat jij daar ook begrip voor hebt.
Hebben jullie wel eens een kortingsactie?
Wij bieden in de kliniek 2 soorten korting aan. Een welkomstkorting van 15% en een “Bring a friend” korting. Verder bieden wij nooit kortingen aan op behandelingen. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en natuurlijke resultaten. In onze filosofie past stunten met prijzen hier niet bij. Er zijn verder hele duidelijke regels omtrent reclame en kortingen voor medisch cosmetische behandelingen. Het is verboden om 1) enige vorm van tijdsdruk op te nemen of te suggereren (er mag geen datum vermeld worden tot wanneer een korting geldig is). Geen Christmas deals die tot eind december lopen bijvoorbeeld 2) promotionele acties te houden waarbij een verplichting tot aankoop of behandeling geldt. Als lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en als cosmetisch arts KNMG zijnde houden wij ons aan deze regels. Mocht je toch zo een kortingsactie tegenkomen bij een andere kliniek, dan kun je hier een melding van maken via de website www.reclamecode.nl
Ik ben niet tevreden met het resultaat? Wat moet ik doen?
Wij streven naar tevreden klanten en doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te behandelen. Wij vinden het erg jammer als je niet tevreden bent en het is belangrijk voor ons en voor jezelf om dit bespreekbaar te maken. Wij kunnen dan op zoek naar een passende oplossing. Zorg ervoor dat je een controle afspraak maakt binnen 6 weken na de behandeling. Het is anders niet altijd mogelijk jou goed te helpen. Tijdens het eerste consult wordt er een behandelplan opgesteld en wordt er een inschatting gemaakt van de kosten en hoeveelheid materialen. Het beoogde effect van een behandeling is een verbetering van rimpels, gezichts- of lichaamscontouren. Ondanks het vooruitzicht op goede resultaten, kunnen er geen garanties worden gegeven op een optimaal resultaat. Mocht je na de behandeling vinden dat er meer verbetering nodig is, dan kan de behandeling worden uitgebreid of aangepast. Voor uitbreiding van de behandeling worden de tarieven op onze prijslijst aangehouden. Een enkele keer kan het voorkomen dat er sprake is van een onregelmatigheid of asymmetrie. Dit kan van een aantal factoren afhankelijk zijn. Zo kan de filler niet optimaal geplaatst zijn, kan er sprake zijn van migratie van de filler, kan een filler die door een andere kliniek geplaatst is problemen geven en soms werkt jou eigen anatomie niet mee voor een perfecte symmetrie. De arts zal het behandelde gebied beoordelen en een behandelplan maken. Of, en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is en de oorzaak die de correctie noodzakelijk maakt. Wij blijven altijd streven naar mooie, natuurlijke resultaten en tevreden klanten.