Before and after

Sclerocompressietherapie, Vein killer treatment

Het inspuiten van spataderen, ook wel bekend als sclerocompressietherapie, is een effectieve behandelingsmethode om van spataderen af te komen. Er wordt heel gericht rechtstreeks een oplossing in de spataderen geïnjecteerd. Deze oplossing veroorzaakt irritatie en ontsteking in de wand van de aderen, waardoor ze uiteindelijk samenkleven en geleidelijk vervagen. Je vermoord als het ware de spatader.
Hoewel het niet altijd makkelijk/mogelijk is om volledig van spataderen te genezen, kunnen geduld, doorzettingsvermogen en een goede prikdokter helpen bij het verminderen van zichtbare spataderen en het herstellen van de gezondheid van de benen.
Door regelmatig een sessie te ondergaan, kun je de kans vergroten om zoveel mogelijk van hardnekkige spataderen verlost te worden.

Ijdelheid kent geen leeftijdsgrens!

Hier een mooie voor-en nafoto van een 75-jarige dame die last had van jeuk ter plaatse van haar spataderen en ze vond het ook gewoon niet mooi. Soms schamen oudere dames zich dat ze zich op oudere leeftijd nog druk maken om “lelijke vaatjes”. Ik zal jullie wat verklappen, ijdelheid kent geen grenzen en er komen legio vrouwen van 70-80 jaar die er graag nog goed uit willen zien! No worries dus!
Dit is het resultaat ongeveer 6 weken na de eerste behandeling. Je ziet een duidelijke verbetering, maar niet alles is weg. De ene plek na het spuiten van spataderen pakt wel goed en de ander niet. Waarom? Geen idee. Soms zijn er meerdere behandelingen gewenst. Het gaat in ieder geval bijna nooit 100% weg. Toch is een groot deel van de patiënten erg tevreden na een behandeling. Al met al is het een erg goed resultaat! Er is sprake van minimale verkleuring en dit zal nog verder wegtrekken. Het is voor deze mevrouw nu een stuk makkelijker om een lange rok aan te trekken, want de spataderen op het onderbeen zijn flink verminderd!

Verdwijnt het altijd zo mooi?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee…..niet altijd.
Op het moment dat je de ader inspuit, lijkt het als sneeuw voor de zon te verdwijnen, maar daarna moet jouw lichaam hard aan de slag. Het kan soms enkele weken/maanden duren voordat de ingespoten aderen zijn weggetrokken. Niet alles trekt altijd weg, maar je ziet vaak wel een hele verbetering.

Het is geen blauwe plek

Soms zitten er net wat blauwe adertjes bij elkaar, waardoor het een blauwe plek lijkt!
Met sclerocompressietherapie kun je dit soort plekjes vaak goed wegspuiten. Wacht niet langer en maak een afspraak!

So, let’s relax
And book an appointment

Je bent hartstikke welkom voor een gratis consult bij dokter Visscher. Ontspannen begint bij ons al in onze Marrakech wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dokter Visscher heeft al jaren ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en volgt vele malen per jaar trainingen en congressen. Zij is cosmetisch arts KNMG, big geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook specialist in het behandelen van vaatjes (fleboloog). Precisie, secuur werken, natuurlijke resultaten en een dosis gezelligheid zijn de redenen waarom onze cliënten kiezen voor Skin and the City. So let’s relax and book your appointment.