Before and after

De kracht van een combinatiebehandeling met skinboosters

Deze moeder van 46 jaar vond dat haar gezicht niet uitstraalde hoe ze zich voelde. Ze vond haar blik verdrietig/zorgelijk en oud. Ik zag meteen mogelijkheden om dit probleem aan te pakken, maar dat gaat niet altijd in 1x. Samen met haar heb ik een plan gemaakt van verschillende behandelingen. Botox (frons en kraaienpootjes), skinboosters, fillers (liquid facelift) en een strak regime met Skinceuticals huidproducten. In het voorhoofd zit geen Botox. Dit is het resultaat na behandelingen met skinboosters in het voorhoofd!
Onbegrijpelijk dat dit fantastische resultaat niemand is opgevallen hè?? Oh ja, uitgerust van vakantie zeker.

Een collageenboost met Sculptra!

Sculptra is niet zomaar een injectable. Sculptra stimuleert de eigen aanmaak van collageen en is geen quick fix. The process takes time. Sculptra gaat heel geleidelijk. Het mooie hiervan is dat het zo geleidelijk gaat dat je het eigenlijk zelf niet eens in de gaten hebt. Of is dat juist een valkuil?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze knappe dame kreeg 2 sessies Sculptra met 6 weken ertussen. Eerst zagen we niks en bij de 7 maanden foto was het ineens goed zichtbaar. Althans voor mij! Zij ziet amper verschil. Ik heb de foto met een aantal collega’s besproken (ik ben toch niet gek??), maar ook collega cosmetisch artsen vonden het resultaat top.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waarom ziet zij geen verschil en wij wel? Dat heeft vaak te maken met de juiste verwachtingen. Dit zijn super natuurlijke resultaten waarbij de omgeving eigenlijk het verschil niet opmerkt en jij zelf soms ook niet meer. Maar als je het resultaat gaat analyseren dan zie je wel degelijk verschil. De slapen zijn voller, de jukbeenderen minder ingevallen en de kaaklijn is duidelijk strakker. Ik heb met bolletjes in de foto aangeduid waar ze op moest letten. Ik kreeg weken later weer een appje dat ze echt geen verschil zag en dezelfde kleren had aangetrokken. Ik en mijn collega’s zien het wel 🤷🏾‍♀️. Ze was blij dat IK blij was en ik mocht de foto’s delen 😄.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik noem dit toch echt een “natural metropolitan look”.

Photoshop in een spuitje!

Ik durfde deze foto bij niet te posten, omdat ik het resultaat bijna zelf niet geloofde. Het lijkt wel Photoshop of Facetune. Maar geen enkele voor- en nafoto van mij is ooit gephotoshopt of bewerkt. Deze ook niet.
Een overschot aan huid kan alleen chirurgisch verwijderd worden, laat dat voorop staan. Deze vrouw heeft 2 prachtige kinderen gekregen en kreeg er heel veel liefde en een gerimpelde buik voor terug. Haar kids zijn op het moment van de behandeling 5 en 8 jaar oud, dus dat terugveren van de huid gebeurd niet meer.
Na de lancering van Profhilo Body besloten we het gewoon eens te proberen. Niet geschoten is altijd mis en op een operatie zat ze niet te wachten. Zes weken na de eerste behandeling kwam ze nogal sceptisch binnen over het resultaat.
Ik was juist lyrisch en in alle staten over het resultaat. We hadden allebei een andere agenda/verwachting. Ik weet dat het nooit een strakke buik zal worden en deze lieve vrouw hoopte ondanks mijn eerlijke uitleg op nog meer resultaat.
Twee behandelingen verder en zes weken na de tweede behandeling vond ik het resultaat AMAZING. Kan niet anders zeggen. Zij zag het gelukkig ook. Ze is een beetje oranje op foto 2, want ze was naar de zon geweest. Kon haar moeilijk in Nederland houden voor de voor- en nafoto.
Profhilo Body heeft zich in het geval van deze lieve vrouw bewezen als “Photoshop in een spuitje”.

Handen wassen!

Je wordt ermee doodgegooid. Instructies om je handen te wassen. En dat is helemaal terecht! Als arts ben ik erin getraind om regelmatig en op zorgvuldige wijze mijn handen te wassen. Nu is dit niet altijd een feest voor mijn handen. Ze worden er erg droog van. De patient op de foto klaagde over een droge huid en volumeverlies ter plaatse van de handrug. Haar vaten en pezen werden steeds beter zichtbaar en dat vond zij niet fijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik heb hier 1ml Restylane Vital per hand gebruikt. De Skinbooster Restylane is gemaakt van hyaluronzuur en verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar. Deze cliënt was ontzettend blij met haar silky smooth hands.

Een halskuur behandeling

De hals is een hardnekkig gebied waar rimpels en verslapping hun intrede doen zonder uitnodiging.
Nu staat Skin and the City bekend om een eerlijk advies. Fillers en skinboosters zijn geen vervanging van een halslift. Je kunt het daar dan ook niet mee vergelijken. Maar met behulp van fillers en skinboosters kun je soms wel verbluffende resultaten behalen en de verslapping en rimpels tegengaan.
Bij de vrouw op de foto heb ik een serie behandelingen uitgevoerd en het resultaat een paar maanden later geëvalueerd. Als je te snel op controle komt, dan lijkt het resultaat soms tegen te vallen. Echte verbetering neemt vaak wat tijd in beslag.
Je hebt dus nodig voor het aanpakken van de hals: geduld, toewijding en een reeks behandelingen. Resultaten zijn afhankelijk van verschillende factoren en niet iedereen reageert hetzelfde op een behandeling. Een behandeling met fillers en Skinboosters in de hals is een avontuur, een reis naar verbetering en de beloning kan soms buitengewoon zijn. Wil je niet snijden, maar wel een verbetering van het halsgebied, geef je hals dan de aandacht die het verdient. En ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Begin op tijd met een hals regime, dan heb je er later veel minder werk aan.

"Influencer At Angie's Place: Van Interieur Junkie tot Injectables Insider"

(scroll voor het volledige verhaal) Op Instagram volg ik als dokter allerlei cosmetische accounts, maar misschien volg ik nog wel meer interieur accounts. Toen Angie en ik elkaar tegenkwamen via het account van Enstijl, werden we beiden door elkaars account aangetrokken.
Angie haar feed (@at_angies_place) staat vol met de meest verbluffende tafeldecoraties, heerlijke hapjes en alcoholische pareltjes. Het was onze gedeelde liefde voor interieur die ons in eerste instantie bij elkaar bracht op Instagram, en uiteindelijk leidde dit tot een leuke samenwerking.
Er is één onderwerp waar vaak geheimzinnig over wordt gedaan op social media: injectable behandelingen. Maar wat als iemand openlijk haar ervaringen zou delen? Angie durfde deze stap te zetten en begon laagdrempelig met een Profhilo behandeling. Profhilo is een skinbooster die je eigen lichaam aanzet tot extra collageen aanmaak en de huid hydrateert van binnenuit. En wie wil dat nu niet?
Hierna kreeg zij een Botox behandeling en daar staan veel mensen huiverig tegenover. Is dat niet nep? Krijg ik geen Botox hoofd?
Het mooie van Angie’s verhaal is dat ze laat zien dat injectables niet eng of onnatuurlijk hoeven te zijn. Het draait om het omarmen van wie je bent en het maken van keuzes die bij jou passen.
Binnenkort staat een liquid facelift op de planning, maar de tot nu toe behaalde resultaten zijn al verbluffend en heel erg natuurlijk.
Op Instagram kun je ook nog Before and After video’s bewonderen.

Diamonds are a girl's best friend

Er is een nieuwe trend op het gebied van esthetische behandelingen: fillers in de handen! Ook de handen verliezen namelijk volume en ook daar ontstaan er plooien en rimpels.
Door het zorgvuldig injecteren van hyaluronzuurfillers in de handen, kan het volume worden hersteld.
Diamonds zijn “a girls best friend”, maar met fillers in de handen kun je ervoor zorgen dat je handen de perfecte achtergrond vormen voor al die mooie sieraden.

Give your skin that glow!

Profhilo, een sensatie in de wereld van huidverjonging. Deze innovatieve behandeling is ontworpen om de huid te hydrateren, te verstevigen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.Do you see that glow?
Wat Profhilo zo uniek maakt, is de gebruikte technologie. Het is een injecteerbaar hyaluronzuurproduct dat zich onderscheidt door zijn hoge zuiverheid en specifieke samenstelling.
Profhilo werkt als een vochtinbrengende boost voor je huid. Het zorgt voor een algehele verbetering van de huidtextuur, stevigheid en elasticiteit.
Ken je de gezegde Black don’t crack? Het verwijst naar het feit dat mensen met een donkere huid over het algemeen minder snel tekenen van veroudering vertonen. Maar laten we eerlijk zijn, een beetje extra hyaluronzuur kan iedereen goed doen, ongeacht de kleur van je huid. Ik ben er zelf in ieder geval ook fan van!

Een huid met minder 'kraaklijntjes'

Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het geeft op de lange termijn een versteviging van de huid en zorgt voor een goede hydratatie. Dit resulteert in een huid met minder “kraaklijntjes”. Het is jammer dat Instagram de resolutie van de foto’s minder goed maakt, maar zoom maar eens in op de foto’s. De huid heeft echt een oppepper gekregen! (excuses dat ik niet heb gevraagd of ze haar oorbellen uit wilde doen, want nu zitten ze een beetje in de weg op de foto). Je ziet een huid met minder craquelé en de huid is minder verslapt 😍. Het is niet zo gek dat de huid een beetje extra hyaluronzuur heerlijk vindt, want op je 50ste is de productie van hyaluronzuur zo ongeveer gehalveerd.
Veranderingen van de huid na een Profhilo behandeling merk je meestal pas na 6-8 weken. In de hals adviseren wij altijd 3 behandelingen met een maand ertussen. Uit eigen ervaring weet ik dat je toch wel op 4 maanden na de eerste behandeling moet rekenen voor er een optimaal resultaat zichtbaar is.
Ik krijg vaak te horen van klanten dat ze een Profhilo behandeling willen. Wie wil er inderdaad geen boost van de huid! Maar Profhilo is GEEN vervanger van een filler. Als je veel volumeverlies hebt, dan helpt alleen Profhilo je er niet doorheen.

Refresh your neck

“Ik krijg zo een slap kippennekje”, “kun je niet met wat punaises mijn nekvel weer strak trekken”?
Een greep uit de lijst met opmerkingen die mensen maken naar aanleiding van de huidverslapping in de hals. Gelukkig hebben we nu Profhilo. Profhilo helpt bij de bestrijding van “kippennekjes”.
Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ook wel bioremodeling genoemd. Dit resulteert in een gehydrateerde stralende huid.
Deze vrouw is voor de zomer behandeld met Profhilo. Zij is in de zomer duidelijk blootgesteld aan (veel) zon. Dit resulteert normaal in een lekker kleurtje met een wat droge schilferige huid. Deze keer niet! Zij heeft 2 behandelingen gehad met een maand ertussen. De na-foto is 4 maanden na de eerste behandeling genomen. De huid is gehydrateerd en fijne lijntjes zijn duidelijk verminderd. Een derde behandeling is in de hals aan te raden en volgt binnenkort. Dit wil je toch?!

Profhilo body in de armen!

Ik zal voor altijd aan mijn bodyshape leraar denken als ik naar mijn bovenarmen kijk. Tijdens het trainen riep hij hard door de zaal: kip kip kippetje, kip kippetje (en dan met een beat eronder). Ja hij wist ons wel bang te maken. Die kipfiletjes moesten strak worden/blijven. Gelukkig kunnen we er tegenwoordig ook een beetje Profhilo in doen om te helpen. Niet dat je dan weer super strakke bovenarmen krijgt, maar je kunt de kwaliteit van de huid verbeteren door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren! Let’s goooo!

Een skinbooster voor de buik

Profhilo is een innovatieve behandeling die ook effectief kan zijn bij het verstevigen en verbeteren van de huid in de buikstreek. Het is een niet-chirurgische methode die hyaluronzuur gebruikt om de huid te hydrateren, elasticiteit te bevorderen en de tekenen van veroudering te verminderen.
Bij deze vrouw van halverwege de 30 zie je het resultaat na 2 behandelingen!
Nee, ze heeft geen tummytuck gehad. Op de eerste foto is ze ongesteld. Daar krijgen veel vrouwen een opgeblazen buik van. Herkenbaar toch? Het gaat om de textuur van de huid! Je ziet dat deze heel erg verbeterd is. Oprecht een echte skinbooster!

So, let’s relax
And book an appointment

Je bent hartstikke welkom voor een gratis consult bij dokter Visscher. Ontspannen begint bij ons al in onze Marrakech wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dokter Visscher heeft al jaren ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en volgt vele malen per jaar trainingen en congressen. Zij is cosmetisch arts KNMG, big geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook specialist in het behandelen van vaatjes (fleboloog). Precisie, secuur werken, natuurlijke resultaten en een dosis gezelligheid zijn de redenen waarom onze cliënten kiezen voor Skin and the City. So let’s relax and book your appointment.